AnaSayfa / Genel / Kahve falında van gölü canavarı görmek

Kahve falında van gölü canavarı görmek

Kahve falında van gölü canavarı görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, rahata kavuşacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında van gölü canavarı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Kahve falında gölde canavar görmek maddi olarak güç kazanacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göl canavarı görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında van gölü canavarı görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında canavarı öldürmek saygı değer bir konuma çıkacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize rivayet eder.

Kahve falında suda canavar görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına alamet eder.

Kahve falında canavardan kaçmak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su canavarı görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında canavar doğurmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir