AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde canavar görmek

Kahve falında denizde canavar görmek

Kahve falında denizde canavar görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde canavar gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Kahve falında deniz canavarı görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde canavar görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalettir.

Kahve falında denizden çıkan canavar görmek terslik yaşayacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden canavar çıktığını görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına delalettir.

Kahve falında suda canavar görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında canavar kovalamak ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canavar balık görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı canavar görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir