AnaSayfa / Genel / Kahve falında dertli birini görmek

Kahve falında dertli birini görmek

Kahve falında dertli birini görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, bolluk içinde yaşamaya, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dertli birini gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Kahve falında derdini anlatamamak dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında birine dert anlatmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında birini dertli görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dertli birini görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Kahve falında dertli olmak kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dert dinlemek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dert anlatmak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derdini anlatmak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir