AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dert anlatmak

Kahve falında birine dert anlatmak

Kahve falında birine dert anlatmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Kahve falında birine dert anlatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yorumları, tavsiyeleri veya eleştirileri sizin için önemli ipuçları içeriyor olabilir.

Kahve falında dert anlatmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına derdini anlatmak hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında derdini anlatmak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine derdini anlatmak variyet sahibi olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dertlerini anlatmak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, kendisini işine vereceğine delalettir.

Kahve falında birine dert anlatmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında başbakana derdini anlatmak dertlerin çözüme kavuşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini dertli görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, bütçesinin genişleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir