AnaSayfa / Genel / Kahve falında dert anlatmak

Kahve falında dert anlatmak

Kahve falında dert anlatmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, onlara hayrının dokunacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında dert anlatmak gördüyseniz:

  • İsteyip istemediğinizden tam olarak emin olmasanız da ilginizi çeken bazı teklif, davet veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında dertlerini anlatmak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derdini anlatmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşına derdini anlatmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında başbakana derdini anlatmak borçların ve dertlerin biteceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında birine derdini anlatmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında dert anlatmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine alamet eder.

Kahve falında birine dert anlatmak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kişinin muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında birini dertli görmek büyük çaba sarfedeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir