AnaSayfa / Genel / Kahve falında dert dinlemek

Kahve falında dert dinlemek

Kahve falında dert dinlemek sorunlarının çözüleceğine, sosyal konumunun değişeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında dert dinlemek gördüyseniz:

  • Bir konuda başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında dert dinlemek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin derdini dinlemek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında derdini anlatmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında birine dert anlatmak rakiplerin oyununa gelineceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında birine dert yanmak alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dertli olmak birçok yeni fikir edinileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine delalet eder.

Kahve falında başbakana derdini anlatmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dertlerini anlatmak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir