AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini dertli görmek

Kahve falında birini dertli görmek

Kahve falında birini dertli görmek beden sağlığının zarar göreceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini dertli gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Kahve falında dertli görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle dertleştiğini görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında başkasını dertli görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine delalettir.

Kahve falında birinin derdini dinlemek tutumlu bir yaşam süreceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birine dert anlatmak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında dert dinlemek nasibin bollaşacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birini dertli görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, kırgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında dertlerini anlatmak içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir