AnaSayfa / Genel / Kahve falında dertli olmak

Kahve falında dertli olmak

Kahve falında dertli olmak çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında dertli olmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında birinin derdini dinlemek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle dertleştiğini görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini dertli görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dertli görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında derdini anlatamamak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dertlerini anlatmak sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dertli birini görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine dert anlatmak hayaline kavuşacağına, başarı için fırsatların artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir