AnaSayfa / Genel / Kahve falında derdini anlatamamak

Kahve falında derdini anlatamamak

Kahve falında derdini anlatamamak başarılı bir kariyere sahip olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derdini anlatamamak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizin, ilişkilerinizin veya ortaklıklarınızın sağlıklı ilerleyebilmesi için serbest kalması, baskı uygulanmaması gerekiyor.

Kahve falında derdini anlatamamak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dertli birini görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dertlerini anlatmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine delalet eder.

Kahve falında birine derdini anlatmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dertli görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında dertli olmak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet eder.

Kahve falında derdini anlatmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dertli insan görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir