AnaSayfa / Genel / Kahve falında dersten kaçmak

Kahve falında dersten kaçmak

Kahve falında dersten kaçmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dersten kaçmak gördüyseniz:

  • Sağlıklı karar veremeyeceğinizi göz önünde bulundurmadan birşeye teşebbüs etmemelisiniz.

Kahve falında dersten kaçmak kazancının helal para olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine yorulur.

Kahve falında tarih dersi çalışmak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ders görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalettir.

Kahve falında derse geç kalmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine tabir olunur.

Kahve falında camide ders vermek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında sınıfta ders görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın ders çalıştığını görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden ders almak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir