AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden ders almak

Kahve falında birinden ders almak

Kahve falında birinden ders almak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, sevdiği birine hediye alacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birinden ders almak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Kahve falında derste sigara içmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders dinlemek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında üniversitede ders vermek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında okulda ders vermek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ders masası görmek işlerinin büyüyeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dersten başarısız olmak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında ders yaptığını görmek saygınlık kazanacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini okulda derste görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir