AnaSayfa / Genel / Kahve falında derse geç kalmak

Kahve falında derse geç kalmak

Kahve falında derse geç kalmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında derse geç kalmak gördüyseniz:

  • Biraz vurdum duymaz yapıda olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında derse geç kalmak sıkıntılar son bulacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında derse geç kaldığını görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, farklı kişilerle tanışacağına inanılır.

Kahve falında derslerden geçtiğini görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dersten geçtiğini görmek çalıştığına değeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret eder.

Kahve falında bir dersten kaldığını görmek eline büyük paralar geçeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine işaret eder.

Kahve falında dersten kaldığını görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek dersten kalmak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında derslerden kaldığını görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir