AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta ders görmek

Kahve falında sınıfta ders görmek

Kahve falında sınıfta ders görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, eve kapanacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına inanılır.

Kahve falında sınıfta ders gördüyseniz:

  • Çalışma ortamınız daha güzel bir hale gelebilir.

Kahve falında sınıfta ders vermek elini haramdan uzak tutacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında sınıfta ders çalışmak farklı iş ortaklıklarına gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders işlediğini görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Kahve falında sınıfta derse girmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına işaret eder.

Kahve falında sınıfta ders görmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına delalettir.

Kahve falında sınıfta ders yapmak düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine alamet eder.

Kahve falında sınıfta ders işlendiğini görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sınıfta ders anlatmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir