AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın ders çalıştığını görmek

Kahve falında arkadaşımın ders çalıştığını görmek

Kahve falında arkadaşımın ders çalıştığını görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşımın ders çalıştığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için bazı iyilikler yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının ders çalıştığını görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşımın ders çalıştığını görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını ders çalışırken görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ders çalışan görmek hiç istemediği işlere gireceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ders çalıştırmak ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun ders çalıştığını görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ders çalıştığını görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ders çalısmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir