AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide ders vermek

Kahve falında camide ders vermek

Kahve falında camide ders vermek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, tecrübe kazandıracağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, geleceğinizin güzel olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında camide ders vermek gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında camide ders yapmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına tabir olunur.

Kahve falında camide ders vermek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında müzik dersi almak fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında dersten atılmak çok iyi atılımlar yapılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında ders anlatan öğretmen görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversitede ders dinlemek işlerinde bereket olacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dersten başarısız olmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sorunların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ders çalıştığını görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir