AnaSayfa / Genel / Kahve falında ders görmek

Kahve falında ders görmek

Kahve falında ders görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ders gördüyseniz:

  • İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında derslerden geçtiğini görmek yapılan ahlaksız davranışlara, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında derste görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özel ders vermek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet eder.

Kahve falında üniversitede ders anlatmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, isteklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders işlediğini görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sınıfta ders vermek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, patron koltuğunda oturacağına rivayet eder.

Kahve falında camide ders vermek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini ders çalışırken görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir