AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste sigara içmek

Kahve falında üst üste sigara içmek

Kahve falında üst üste sigara içmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işarettir.

Kahve falında üst üste sigara içmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında üst üste sigara içmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında üst üste etek giymek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında üst üste aynı kişiyi görmek kötü halin son bulacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında üst üste ceket giymek kırgınlıkların geçeceğine, bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste yatak görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında iki ayakkabı üst üste giymek işlerinin zarara uğrayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet eder.

Kahve falında üst üste mont giymek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine tabir olunur.

Kahve falında üst üste taş görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir