AnaSayfa / Genel / Kahve falında dersten geçtiğini görmek

Kahve falında dersten geçtiğini görmek

Kahve falında dersten geçtiğini görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, hatalı yollara gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dersten geçtiğini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Kahve falında derse geç kalmak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında derse geç kaldığını görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında derslerden geçtiğini görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında dersten geçtiğini görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını ders çalışırken görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın ders çalıştığını görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında arapça dersi görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet eder.

Kahve falında bir dersten kalmak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, insanların hayır dualarını alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir