AnaSayfa / Genel / Kahve falında derslerden geçtiğini görmek

Kahve falında derslerden geçtiğini görmek

Kahve falında derslerden geçtiğini görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ağlayacağına, strese gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derslerden geçtiğini gördüyseniz:

  • Doğru dürüst bilgi sahibi olmamanız durumunda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında dersten geçtiğini görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derse geç kalmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında derslerden geçtiğini görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine alamet eder.

Kahve falında derse geç kaldığını görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ders anlatmak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ders kitabı görmek sorunlarının biteceğine, toparlanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımın ders çalıştığını görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında müzik dersi almak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, işlerinde kara geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir