AnaSayfa / Genel / Kahve falında derslerden kaldığını görmek

Kahve falında derslerden kaldığını görmek

Kahve falında derslerden kaldığını görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derslerden kaldığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğlimli olabilirsiniz.

Kahve falında tarih dersinden kalmak mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir dersten kaldığını görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına inanılır.

Kahve falında dersten kaldığını görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında derslerden kaldığını görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işarettir.

Kahve falında tek dersten kalmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında bir dersten kalmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derse geç kaldığını görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dersten kalmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir