AnaSayfa / Genel / Kahve falında dersten kalmak

Kahve falında dersten kalmak

Kahve falında dersten kalmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine işarettir.

Kahve falında dersten kalmak gördüyseniz:

  • Sizden istenilenleri net olarak anlayana kadar sorular sormanız gerekebilir.

Kahve falında derse geç kaldığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine işarettir.

Kahve falında dersten kaldığını görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dersten kalmak dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir dersten kaldığını görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında derse geç kalmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir dersten kalmak sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında tek dersten kalmak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derslerden kaldığını görmek sağlığının yerinde kalacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir