AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarih dersinden kalmak

Kahve falında tarih dersinden kalmak

Kahve falında tarih dersinden kalmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında tarih dersinden kalmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı kırmadan önce iyi düşünün.

Kahve falında tarih dersinden kalmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında tarih dersi çalışmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tarih dersi görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında bi tarih görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine işarettir.

Kahve falında eski bir tarih görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında tarih öğretmeni görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında alyans içinde tarih görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında tarih söylemek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yokluğun biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir