AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin nefes almak

Kahve falında derin nefes almak

Kahve falında derin nefes almak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derin nefes almak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında derin nefes almak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde nefes aldığını görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün nefes aldığını görmek onunla yaşamını birleştireceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına inanılır.

Kahve falında suda nefes aldığını görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında nefes borusu görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında suyun altında nefesini tutmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında denizde nefesini tutmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörde nefessiz kalmak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir