AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz ve derin su görmek

Kahve falında temiz ve derin su görmek

Kahve falında temiz ve derin su görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında temiz ve derin su gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz.

Kahve falında temiz ve derin su görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derin su birikintisi görmek beden sağlığının zarar göreceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında derin suya atlamak hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında derin su kuyusu görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin sulara dalmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çok derin su görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin sular görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalettir.

Kahve falında derin sulardan geçmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir