AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok derin uçurum görmek

Kahve falında çok derin uçurum görmek

Kahve falında çok derin uçurum görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında çok derin uçurum gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelecek.

Kahve falında çok derin uçurum görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında derin uçurum görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına yorulur.

Kahve falında kendi derini yüzmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin nehir görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına yorulur.

Kahve falında derinin döküldüğünü görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında derin olmayan denizde yüzmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine yorulur.

Kahve falında tırnağı derin kesmek bol dua edeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz ve derin su görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir