AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi derini yüzmek

Kahve falında kendi derini yüzmek

Kahve falında kendi derini yüzmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına işaret eder.

Kahve falında kendi derini yüzmek gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Kahve falında derin akarsuda yüzmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında derin bir havuzda yüzmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derin havuzda yüzmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derin bir suda yüzmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derin sularda yüzmek üzüntü yaşamaya, verilen emeklerin karşılığının alınacağına inanılır.

Kahve falında derin havuzda yüzdüğünü görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında derin olmayan suda yüzmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derinlerde yüzmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir