AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin su birikintisi görmek

Kahve falında derin su birikintisi görmek

Kahve falında derin su birikintisi görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında derin su birikintisi gördüyseniz:

  • Orijinal yatırımlar karlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında derin su birikintisi görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında su birikintisinden atlamak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işarettir.

Kahve falında su birikintisine basmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük su birikintisi görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında su birikintisine girmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli su birikintisi görmek işlerin toparlanacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu birikintisi görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda su birikintisi görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir