AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin sular görmek

Kahve falında derin sular görmek

Kahve falında derin sular görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin sular gördüyseniz:

  • Belli hizmetleriniz maddi açıdan problemli yerlerin çözümünde rol oynayabilir.

Kahve falında derin suya düşmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derin bir suya düşmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çok derin su görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında temiz ve derin su görmek iyi ruh halinin bozulacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derin sulardan geçmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında derin suya dalmak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, makamını garantileyeceğine işaret eder.

Kahve falında derin su kuyusu görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında derin sular görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir