AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin sulardan geçmek

Kahve falında derin sulardan geçmek

Kahve falında derin sulardan geçmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında derin sulardan geçmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz yere varabilmek için aşırı harcamalar yapabilir veya anlamsız hareketlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında derin sulardan geçmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işarettir.

Kahve falında derin sudan geçmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında derin su birikintisi görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında derin olmayan suya düşmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında derin su görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok derin su görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında derin suya dalmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına delalet eder.

Kahve falında derin sularda yüzmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir