AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok derin su görmek

Kahve falında çok derin su görmek

Kahve falında çok derin su görmek işlerinin düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, çok güzel işlere gireceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok derin su gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak veya isteklerinizi gerçekleştirmek için tüm kaynaklarınızı kullanmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında derin sular görmek yönetici makamına geleceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derin suya girmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında derin sulardan geçmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına işarettir.

Kahve falında derin berrak su görmek başarı ve zenginlik getireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında derin suya atlamak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, umutlarının kırılacağına delalet eder.

Kahve falında derin su birikintisi görmek emeklerin boş yere harcanacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derin su kuyusu görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok derin su görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir