AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin suda boğulmak

Kahve falında derin suda boğulmak

Kahve falında derin suda boğulmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, küskünlüklerin oluşacağına, pek çok olumlu gelişmelere, zinde kalacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına işaret eder.

Kahve falında derin suda boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerin sonlanmasını istemiyorsanız politik olmanız gerekecek.

Kahve falında derin suda boğulmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında derin olmayan suda yüzmek moral bozukluğu yaşanacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işarettir.

Kahve falında derin suda yüzdüğünü görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında derin bir suda yüzmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil suda boğulmak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boklu suda yüzmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duru suda boğulmak sırtındaki yükten kurtulacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtarmak verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir