AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu suda yüzmek

Kahve falında boklu suda yüzmek

Kahve falında boklu suda yüzmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, elindeki malların gideceğine, ufkunun açılacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında boklu suda yüzmek gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Kahve falında boklu suda yüzmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında derin suda boğulmak bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine alamet eder.

Kahve falında berrak suda boğulmak işte de mutlu olunacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin suda boğulduğunu görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında temiz suda boğulmak maddi anlamda rahatlamaya, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı suda boğulmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına işarettir.

Kahve falında bir çocuğun suda boğulduğunu görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, düşmanından kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında suda boğulan köpek görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir