AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin olmayan suda yüzmek

Kahve falında derin olmayan suda yüzmek

Kahve falında derin olmayan suda yüzmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında derin olmayan suda yüzmek gördüyseniz:

  • Mevcut çabalarınızın sonuçlarını almak üzeresiniz.

Kahve falında derin olmayan suda yüzmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derin suda yüzdüğünü görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine yorulur.

Kahve falında derin bir suda yüzmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine rivayet eder.

Kahve falında derin suda boğulmak günlerini bunun için harcayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde derinlerde yüzmek rakiplerin her konuda fark atacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında derin bir denizde yüzdüğünü görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin bir havuzda yüzmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin havuzda yüzdüğünü görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir