AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil suda boğulmak

Kahve falında yeşil suda boğulmak

Kahve falında yeşil suda boğulmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, tatsızlıklar çıkacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil suda boğulmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil suda boğulmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza inanılır.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtarmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgalı suda boğulmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında suda boğulup ölmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suda boğulan görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu suda boğulmuş görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında başkasının suda boğulmak çok daha iyi yerlere geleceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına işarettir.

Kahve falında suda boğulmuş bebek görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir