AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında derin suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında derin suda yüzdüğünü görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kendi işinin başına geçeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, gün yüzü görmeyeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında derin suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz.

Kahve falında derin olmayan suda yüzmek büyük kazançlar elde edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında derin bir suda yüzmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin suda yüzdüğünü görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin suda boğulmak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi derini yüzmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında derin olmayan denizde yüzmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, önünü göremez olacağına yorulur.

Kahve falında derin bir havuzda yüzmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında derin denizde yüzmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir