AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri post görmek

Kahve falında deri post görmek

Kahve falında deri post görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deri post gördüyseniz:

  • Uzun vadede sorun yaratabilecek her şeye dikkat edilmesi gerekiyor.

Kahve falında deri post görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında koyun postunda namaz kılmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına yorulur.

Kahve falında kedi postu görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, sevdikleri ile kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi postu görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun postu yıkamak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayı postu görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına alamet eder.

Kahve falında deve postu görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine inanılır.

Kahve falında koyun postu görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir