AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi postu görmek

Kahve falında keçi postu görmek

Kahve falında keçi postu görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına delalet eder.

Kahve falında keçi postu gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Kahve falında keçi postu görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında dana postu görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında kaplan postu görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun postu görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek postu görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun postu yıkamak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında domuz postu görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında koç postu görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, daha fazla rızık elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir