AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun postunda namaz kılmak

Kahve falında koyun postunda namaz kılmak

Kahve falında koyun postunda namaz kılmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun postunda namaz kılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla endişe duyuyor olabilirsiniz.

Kahve falında koyun postunda namaz kılmak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet eder.

Kahve falında koyun postu yıkamak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına delalet eder.

Kahve falında koyun postu yüzmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında koyun postu görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, rütbe edineceğine yorulur.

Kahve falında beyaz koyun postu görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek postu görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında inek postu görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet eder.

Kahve falında geyik postu görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir