AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı postu görmek

Kahve falında ayı postu görmek

Kahve falında ayı postu görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, pişman olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı postu gördüyseniz:

  • Öte yandan, aileyle ilgili hassas meselelerde dikkatli davranmanızda fayda var.

Kahve falında ayı postu görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kuzu postu görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalet eder.

Kahve falında deri post görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domuz postu görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz koyun postu görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, haneden birinin ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında keçi postu görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan postu görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret eder.

Kahve falında koyun postu yüzmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir