AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve postu görmek

Kahve falında deve postu görmek

Kahve falında deve postu görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yakında başlayacak aşk macerasına işaret etmektedir.

Kahve falında deve postu gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru yöntemleri bulabilir veya doğru ürünlerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında deve postu görmek engel teşkil edeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan postu görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında tilki postu görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu postu görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında tavşan postu görmek çok başarılı adımlar atacağına, büyük borçlara girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi postu görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında posteki görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında post makinesi görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir