AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun postu yıkamak

Kahve falında koyun postu yıkamak

Kahve falında koyun postu yıkamak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında koyun postu yıkamak gördüyseniz:

  • Doğru yaklaşımlar gözünüze modası geçmiş görünebilir.

Kahve falında koyun postu yıkamak her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında koyun postu görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işarettir.

Kahve falında koyun postunda namaz kılmak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında koyun postu yüzmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz koyun postu görmek mutlu günler göreceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında inek postu görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deri post görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ayı postu görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir