AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi postu görmek

Kahve falında kedi postu görmek

Kahve falında kedi postu görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi postu gördüyseniz:

  • Evli bir insansanız, evinizde mutlu bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kedi postu görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek postu görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, gitmediği yerlere gideceğine yorulur.

Kahve falında kuzu postu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret eder.

Kahve falında keçi postu görmek alışveriş yapacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan postu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında posteki görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kaplan postu görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı postu görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir