AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumaş sökmek

Kahve falında kumaş sökmek

Kahve falında kumaş sökmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumaş sökmek gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında kumaş sökmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan sökmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıl sökmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, bunun için sabırsızlanacağına işarettir.

Kahve falında kendi dişlerini sökmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün kazak sökmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kök sökmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında alt diş sökmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teker sökmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir