AnaSayfa / Genel / Kahve falında simli kumaş görmek

Kahve falında simli kumaş görmek

Kahve falında simli kumaş görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına delalettir.

Kahve falında simli kumaş gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek amacıyla çok fazla görev üstlenebilir veya çok fazla para harcayabilirsiniz.

Kahve falında simli kumaş görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simli ruj görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında simli şal görmek köşeye sıkıştıracağına, mutluluğunun büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında simli elbise görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında simli oje sürmek şansının artacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında simli ayakkabı görmek güzel günler için yaşayacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında simli eşarp görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında parlak sim görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir