AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere taşı görmek

Kahve falında dere taşı görmek

Kahve falında dere taşı görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dere taşı gördüyseniz:

  • Ticari işlerinizi veya yaratıcı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz, harekete geçmeden önce iki kere düşünün.

Kahve falında taşmış dere görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında derenin taştığını görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında derelerin taştığını görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı dere görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında taşlı dereden geçmek büyük başarılara imza atılacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında dere içinde taş görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere taştığını görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dereye taş atmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir