AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere içinde yürümek

Kahve falında dere içinde yürümek

Kahve falında dere içinde yürümek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere içinde yürümek gördüyseniz:

  • Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz.

Kahve falında derenin içinde yürümek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derenin içinden yürümek istediklerini elde edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dere içinde yürümek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında temiz derede yürümek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalettir.

Kahve falında derede yürüdüğünü görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında derede yürümek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında dere kenarında yürümek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dere boyu yürümek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir