AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk dereye girmek

Kahve falında soğuk dereye girmek

Kahve falında soğuk dereye girmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında soğuk dereye girmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, maddi alanlarda ya da iş hayatınızda farklı bir yöne gitme ihtimaliniz var.

Kahve falında soğuk dereye girmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işarettir.

Kahve falında soğukta denize girmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk havuza girmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk havada denize girmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk suya girmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu dereye girmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında dere içine girmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında derenin içine girmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yüksek moralli olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir