AnaSayfa / Genel / Kahve falında derenin içine girmek

Kahve falında derenin içine girmek

Kahve falında derenin içine girmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, emeklerinin heba olacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında derenin içine girmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmaya çalışmak yerine, belli bir konuda başarı elde etmek ya da bazı konuları sonuca ulaştırmak istiyorsanız yaratıcılığınızı kullanmalısınız.

Kahve falında dereye girmek moralsiz ve düşünceli olacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına delalettir.

Kahve falında derenin içine girmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dere içine girmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu dereye girmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına yorulur.

Kahve falında soğuk dereye girmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında dere görmek saygının hiç eksik olmayacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına işaret eder.

Kahve falında dereye ayağını sokmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında derede yürümek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir