AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere içine girmek

Kahve falında dere içine girmek

Kahve falında dere içine girmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hasret ve özlem gidereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dere içine girmek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, yeni kişilerle tanışmalı, daha önce denemediğiniz şeyler denemelisiniz.

Kahve falında dereye girmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk dereye girmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, iyi anlaşacağına delalettir.

Kahve falında dere içine girmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, eline büyük paralar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu dereye girmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında derenin içine girmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında derede boğulmaktan kurtulmak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında dere ve su görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil dere görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir