AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere görmek

Kahve falında dere görmek

Kahve falında dere görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sağlığının yerinde olacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, iş öğreneceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında dere gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kırılmak istemiyorsanız, tam olarak neler olup bittiğini anlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında tersine akan dere görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına inanılır.

Kahve falında dereye atıldıgını görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duru dere görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında dereye işediğini görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atla dereden geçmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında derede akıntıya kapılmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına inanılır.

Kahve falında derede halı yıkamak sıkıntı çekeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyu çekilmiş dere görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir